in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

QMUSIC THE PARTY - 4 UUR FOUT! KOMT NAAR DE BULT

16 February 2019 Tijd: 20:30

Op zaterdag 16 februari 2019 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult. Het thema van deze avond is ‘FEESTBEESTEN’ dus kom en verras ons met een foute outfit!

Qmusic the Party – 4uur FOUT! Fout, fouter, foutst. Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in De Bult. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed en je van slingers gemaakte boa.

Wil je deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn op de Duivenslaagte 2, via telefoonnummer 0521 511 454 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige